Untitled
12 nov 2013
week 101: 31 oktober t/m 6 november

Op 31 oktober kwamen Lieke, Julian en Sophie op bezoek. Julian en Bas hebben lief gespeeld en Sophie heeft lekker in de kinderwagen geslapen. ’s Middags zijn we boodschappen gaan doen en hebben we nieuwe schoenen gekocht voor Bas.
Ik heb Bas het fotoboek van zijn eerste jaar laten zien, dat vond hij erg leuk! Hij roept enthousiast de naam van iedereen die op de foto’s staat. Nu vraagt hij iedere keer tussen de middag bij de lunch “baby kijken?”.
Bas heeft op 01 november uitgeslapen tot 08.30 uur! We hebben boodschappen gedaan en zijn bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. ’s Avonds kwam Carla op kraamvisite. Bas heeft lief gespeeld en van zijn beschuit gesmuld.
Op 03 november zijn we ’s morgens bij opa Van Aerle geweest, die was jarig vandaag. Tante Maartje, oom Tom, Eline, tante Willeke en oom Arjan waren er ook. Bas heeft fijn (en lekker druk ;-)) gespeeld met Eline. Na zijn middagdutje zijn we bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. ’s Avonds zijn Mark, Bas en ik bij de Chinees gaan eten met familie Van Aerle, oom Piet en tante Willy, Babs en Petro, oom Henny en tante Marian en Zus, vanwege opa’s verjaardag. Het was erg gezellig. Bas heeft goed gegeten en heeft een hele tijd met Eline heen en weer gerend. Na het eten hebben we Laura weer opgehaald bij opa en oma.
We zijn op 04 november na het middagdutje van Bas op vakantie gegaan naar Centerparcs, Erperheide in Peer. We hebben eerst de tassen uitgepakt en de campingbedjes opgezet, terwijl Bas door het huisje rondrende en alle kamers inspecteerde. Op “zijn” slaapkamer stond een poppenkast, waar hij inkroop (en waar hij ook in de rest van de week regelmatig in ging zitten) en er stond een blokkenkar. Omdat Bas en Laura allebei onrustig waren, leek het niet zo’n goed idee om te gaan uit eten en dus hebben we frietjes gehaald en in het huisje gegeten. Toen Bas naar bed moest, zei dat hij niet wilde gaan slapen en ik was bang dat het een probleem zou zijn in een vreemde kamer, in een campingbedje waar hij niet zo heel vaak in slaapt en in een kamer zonder (!) stopcontact, waardoor we de babyfoon met zijn nachtlampje en slaapmuziekje niet aan konden zetten. Omdat Laura ook wel zonder muziekje gaat slapen, hebben we haar muziekmobieltje voor Bas gebruikt. We hebben zijn tanden gepoetst, hem in bed gelegd en voorgelezen en hij is meteen in slaap gevallen. Hij is ’s nachts 1 x wakker geworden, maar na een slokje water heeft hij goed geslapen.
Bas heeft op 05 november tot 08.00 uur geslapen. We zijn eerst gaan zwemmen. Bas moest even wennen, zei in het begin steeds “uit”, maar gelukkig duurde het niet lang voordat hij de smaak te pakken kreeg en hij heeft fijn gespeeld in het peuterbad. Na het eten heeft Bas ruim 3 uur geslapen. Daarna zijn we naar Baluba geweest, een binnenspeeltuin met luchtkussens, trampolines, glijbanen, een ballenbak, mini-auto’s en grote legoblokken. Ook daar keek hij eerst de kat uit de boom en heeft daarna fijn gespeeld. ’s Avonds hebben we gegeten in grill-restaurant Fuego. Bas heeft goed gegeten en is erg lief geweest.
Op 06 november heeft Bas tot 08.00 uur geslapen. Toen we hem ’s morgens vroegen wat hij die dag wilde doen, zei hij: “Op vakantie!”. We zijn eerst weer naar het zwembad geweest. Bas heeft fijn gespeeld in het peuterbad en de stroomversnelling en vond de glijbaan zo leuk dat hij niet mee wilde toen Mark zei dat we moesten gaan. Hij bleef maar “nog één keerrrr!!!” zeggen. ’s Middags zijn we weer naar Baluba geweest. We zijn bij een ander deel van de speeltuin gaan kijken en daar vond Bas het erg leuk. We zijn de rest van de week dan ook steeds in dit deel geweest. Er was een lagere glijbaan waar Bas alleen naar toe kon klimmen en vanaf kon glijden en er was een grote ruimte met klimtoestellen, een ballenbak en een grotere glijbaan waar Mark of ik met Bas mee gingen om hem af en toe te helpen. Hij heeft er erg fijn gespeeld en flink rondgerend. ’s Avonds hebben we in het buffetrestaurant gegeten. Bas heeft goed gegeten en lief gespeeld met zijn kleurtjes en autootjes.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative